×

Recull els teus encàrrecs sense cues!

Segur que l'has vist, un armari a l'entrada de la farmàcia amb moltes portes, però sense de poms ni claus. Què és això? Doncs és un sistema de recollida de comandes de farmàcia més àgil, sense necessitat de fer cua i a la teva disposició durant l'horari de farmàcia.


Com funciona? Qualsevol comanda de parafarmàcia que ens facis a la farmàcia, ja sigui telefònica (934490004), per correu electrònic (farmac2@farmac.es), per missatgeria (wp 622483588) o per pàgina web (www.farmac.es), la preparem per a tu i tan aviat com estigui llest t'enviem un correu electrònic avisant-te que està preparat i el pots recollir. Aquest correu electrònic té un codi QR associat a ell que quan el mostri a la càmera de l'armari, obrirà el calaix on espereu la vostra comanda. És així de fàcil.


Quins avantatges té? Sense cues, sense esperes, és discret, és segur, et permet organitzar-te millor i a sobre és gratuït.


I si tinc dubtes sobre el tractament? Estem aprop teu,  ens trobaràs disponibles al taulell i pel mateix mitjà comentat per fer les comandes. També podeu concertar una cita específica amb reserva de dia i hora aquí https://www.farmac.es/serveis/atencio-farmaceutica. L'atenció serà discreta i privada.


Com em dono d’alta? Necessitem algunes de les teves dades per poder identificar-te i contactar amb tu, en dos minuts et registres a la nostra pàgina web https://www.farmac.es/targeta-client i podem activar la recollida a l'armari. La baixa també té avantatges, promocions i descomptes.

A la farmàcia innovem per fer-te la vida més fàcil!