×

Fòrmules magistrals

La formulació magistral consisteix en l'elaboració de medicaments individualitzats al nostre laboratori, adaptant el principi actiu, la dosis, la forma farmacéutica i la via d'aministració a les necessitats de cada persona. Veus la foto amb mare i filla? Estem d'acord en que no utilitzarem el mateix preparat per la pell de la mare que per la pell de la nena doncs tenen característiques diferents. Tampoc farem servir la mateixa fórmula per tractar un problema al peu que si el mateix problema apareix al contorn de l'ull. En aixó consisteix la nostra feina al laboratori i estem molt contents de fer-ho doncs es en gran part la raó de ser de la nostra professió com a farmacèutics. 

Fem fórmules a la farmàcia tant per als nostres clients com per altres farmàcies que no tenen possibilitat de fer-ho ( d'això se'n diu formulació a tercers), cobrint així el servei d'un elevat numero de farmàcies.

A més, disposem d'una línia pròpia de cosmètica i de la possibilitat d'elaborar fórmules cosmètiques personalitzades.... serà que la formulació magistral ens apasiona!

Demanar cita

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.