×

SPD: Sistema Personalitzat de Dosificació

Un dels principals problemes que tenim amb els pacients que prenen una quantitat considerable de medicaments és l'inseguretat en el seu ús correcte. Oblits, duplicacions, confusions amb els envasos....

Des de la farmàcia veiem amb preocupació aquesta feblesa del sistema i oferim un servei de seguiment terapéutic a aquells pacients que ho necessiten. Acompanyem al pacient en la gestiño dels seus medicaments, verificant que allò que pren es pren de forma segura i saludable.

Per fer això el nostre equip de farmacèutiques revisa la medicació, detecta problemes relacionats amb els medicaments i contacte amb els metges prescriptors si s'escau per trobar solucions. Ens recolcem també amb l'SPD que és un dispositiu tipus blister en el qual està distribuïda tota la medicació que pren el pacient de forma sòlida, seguint les indicacions mèdiques.

Abasta  tota la setmana i està identificada clarament en els dies de la setmana, així com en els moments del dia (matí, migdia, tarda i nit). El SPD és un envàs d’un sol ús, segur, higiènic i estable, que garanteix les propietats físico-químiques i galèniques del medicament.

Vine a la farmàcia i pregunta'ns

Demanar cita

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.