×

Equip

La Farmàcia M ª A de Casanova porta més de 40 anys oberta al públic al barri de la Florida, L'Hospitalet de Llobregat. Al capdavant de la farmàcia, dues generacions de farmacèutics, mare i fill, que conviuen en admiració i respecte mutus, aportant el millor de cada un. Recolzats per un equip humà de professionals molt competents i capacitats, pretenem prestar serveis sanitaris que sobrepassin la mera dispensació aportant a la societat coneixement i professionalitat per millorar la qualitat de vida dels nostres clients.

Creiem en la formulació magistral com a puntal de la nostra professió i a això dediquem gran part del nostre esforç en el nostre laboratori galènic propi on elaborem medicaments i cosmètics amb el màxim rigor i qualitat.

Mª Asunción de Casanova

Farmacèutica co-titular amb més de 40 anys d'experiència al capdavant de la oficina de farmàcia

Guillermo Bagaria de Casanova

Fill de Mª Asunción, co-titular i relleu generacional que fa de pont entre la farmàcia de barri humana i propera i les noves eines d’atenció al pacient.

Aracely Ribera

Farmacèutica substituta, especialista en formulació magistral i dermocosmètica. Incorporada al Gener 2008.

Miriam Macias

Farmacèutica especialista en dermocosmètica, responsable del servei de dermoanalitzador i assessorament cosmètic personalitzat

Elena Gimeno

Farmacèutica substituta, especialitzada en formulació i referent en el servei de deshabituació de tabac. Si vols deixar de fumar t’ajudarà a conseguir-ho. Incorporada a l’Abril 2016.

Rafael Pérez

Auxiliar major, coordinador general de l'equip, no en va li avalan mes de 30 anys d’experiència a la farmàcia. Incorporat al Juny del 1991.

Chary Beas

Auxiliar de farmàcia amb gran capacitat gestora i organitzativa. Incorporada al gener de 2018.

Montse Lobato

Auxiliar de farmàcia. Veritable múscul de la farmàcia amb gran capacitat gestora i organitzativa Incorporada al juny 2004.

Loredana Kocsis

Auxiliar de farmàcia. Eficient i rigorosa, treballa mitja jornada però és una peça imprescidible de l’equip. Incorporada al Maig 2008.

Ruben Dario

Auxiliar de farmàcia, ens fa de suport vital els caps de setmana. Incorporat al Gener 2017.

Fàtima

Auxiliar de farmàcia de molta ajuda com a suport en la dispensació i en el laboratori. És l'última incorporació a l'equip del que forma part des del desembre de 2020