×

MAQUILLATGE i TRUCS PER SENTIR-TE COM UNA ESTRELLA DE CINE

1- Neteja facial amb discos desmaquillants i aigua micel·lar. Però sobretot NO fregar les pestanyes. 2- Aplicar el sèrum concentrat (hidratant, antiage, lifting..el que millor s’adapti a la vostra pell). 3- Aplicar el contorn d’ulls amb el dit petit fent tocs de fora cap a dins. El que volem és no fer gens de pressió ni força en el contorn d’ulls ja que la pell és molt més fins i sensible. 4- Aplicar la crema de tractament en cara, coll i escot. No hem d’oblidar el coll i l’escot ja que també els voldrem lluir a l’estiu oi? 5- Aplicar la Pre-Base per deixar una pell suau i de tacte sedós. 6- Aplicar, si és necessari, el corrector d’imperfeccions (granets, marques, taques..). 7- Aplicar el maquillatge adequat a cada tipus de pell (amb brotxa, esponja o amb la mà). 8- Aplicar il·luminador en el punts estratègics (senyalar “surco nasogeniano”, sota ulls, entre celles, zona entre parpella i cella externa, exterior narius) per crear contrastos de llum. 9-Aplicar les pólvores fixadores del maquillatge per tota la cara (fent moviments circulars). 10- Aplicar amb brotxa el coloret fent un 3 i resseguint de forma circular aquesta forma. 11- Aplicar l’ombra d’ulls només a la part mòbil de la parpella. Es pot acabar l’ull marcant una C amb un color més fosc. 12- Amb el llapis d’ulls fer la línia superior de l’ull (opcional) difuminant amb el pinzell i l’inferior només mig ull exterior. 13- Aplicar màscara de pestanyes. Prèviament retirar l’excés de producte del raspall amb paper per evitar grumolls a les pestanyes. 14- Toc final de barra de llavis o brillo.I si vols perfeccionar el teu maquillatge, aquí tens uns quants trucs per sentir-te com una estrella de cine:

  • Aplicar aigua termal. Una vegada hem acabat de maquillar-nos, podem polvoritzar amb aigua termal per fer que el maquillatge quedi fixat a la pell.
  • L’aigua micel·lar també en la neteja de la brotxa. Si tens pressa i no pots rentar amb aigua i sabó la teva brotxa, no pateixis, aprofita l’efecte desmaquillant de l’aigua micel.lar per netejar-la.
  • Celles perfectes. Polvoritzar laca de cabell sobre la pinta neta de la màscara de pestanyes i pentinar-les en direcció descendent. Quedaran fixades i no es mouran.
  • Ombres d’ulls cremoses. Si mai vols canviar l’efecte mat de les ombres d’ulls, mulla el pinzell aplicador amb aigua termal i agafa l’ombra d’ulls, quedarà una textura més cremosa i la sensació als ulls serà de més lluentor.
  • Ulls més vius. Amb un llapis d’ulls blanc fes la línia per la cara interna de la parpella inferior, i la part que toca a les pestanyes pinta-la del color que vulguis, negre, marró, blau... el contrast de colors farà que es vegi més gran.

Ara ja només falta la pràctica, escollir les cremes i sèrums que més s’adeqüin a la teva pell, i els tons i colors que més t’afavoreixin. A la farmàcia et podem aconsellar i ajudar si tens algun dubte.