Nutrició en patologies

Avui en dia, existeixen moltes malalties relacionades amb una alimentació incorrecta i hàbits de vida nocius. En molts casos una pauta alimentaria saludable i uns hàbits correctes poden ajudar en la prevenció de certes malalties, millorar el pronòstic, endarrerir la evolució o complementar el tractament farmacològic. Algunes malalties son, per exemple, hipertensió, diabetis, obesitat, sobrepès, desnutrició, malnutrició, hipercolesterolèmia, estrenyiment, àcid úric elevat, càncer, celiaquia o síndrome del ovari poliquístic. També tenim altres situacions en que un consell dietètic adequat pot ser molt útil per evitar certes deficiències, com en el cas de dietes vegetarianes o veganes y/o dones embarassades, en període de lactància o en la infantessa.

A la Farmàcia tenim a la teva disposició el servei d'entrevista amb Dietista/Nutricionista, en un local situat enfront: Dienutri. A Dienutri rebràs un consell professional basat en la evidencia científica més actual, amb la possibilitat d'adquirir productes de qualitat.

Entre els serveis disponibles trobaràs:

  • Servei de elaboració de dietes personalitzades: amb aquest servei et personalitzarem una dieta  d'acord amb les teves necessitats individuals, tenim en compte els teus gustos, el teu nivell de activitat física i els teus horaris.
  • Servei d'assessorament nutricional: amb aquest servei et donarem les pautes d'alimentació que has de seguir per que puguis portar tu mateix el control de la teva dieta, incloent els aliments, les quantitats y la periodització més adecuades.
  • Assessorament de complements nutricionals: et recomanarem els complements alimentosos més adients per millorar el teu estat de salut i complementar la teva alimentació i tractament farmacològic.

Demanar cita