×

Nutrició en Patologies

Avui en dia, existeixen moltes malalties relacionades amb una alimentació desequilibrada i hàbits de vida nocius, per exemple, hipertensió, diabetis, obesitat, sobrepès, desnutrició, malnutrició, hipercolesterolèmia, estrenyiment, àcid úric elevat, càncer, celiaquia o síndrome del ovari poliquístic. En molts casos, una pauta alimentaria i un estil de vida saludable poden ajudar a prevenir aquestes malalties, millorar el pronòstic, endarrerir la evolució o complementar el tractament farmacològic. També tenim altres situacions en que un consell dietètic adequat pot ser molt útil per evitar certes deficiències, com en el cas de dietes vegetarianes o veganes y/o dones embarassades, en període de lactància o en la infantessa.

A la Farmàcia tenim a la teva disposició el servei d'entrevista amb una Farmacéutica especialitzada en nutrició i dietètica, en un local situat enfront: Dienutri. A Dienutri rebràs un consell professional basat en la evidencia científica més actual, amb la possibilitat d'adquirir productes de qualitat.

Entre els serveis disponibles trobaràs:

  • Servei de consell alimentari diari adaptat a les teves necessitats individuals: tenim en compte els teus gustos, el teu nivell de activitat física i els teus horaris.
  • Servei d'assessorament nutricional: amb aquest servei et donarem les pautes d'alimentació que has de seguir per que puguis portar tu mateix el control de la teva dieta, incloent els aliments, les quantitats y la periodització més adecuades.
  • Assessorament de complements nutricionals: et recomanarem els complements alimentosos més adients per millorar el teu estat de salut i complementar la teva alimentació i tractament farmacològic.

Ubicación 

C/ Ingeniero Moncunill, 35

08905 L'Hospitalet de Llobregat

Contacto 

 dienutri.hospitalet@gmail.com

  +34 627 470 144