×

Assesorament en Nutrició Esportiva

Vols millorar el teu rendiment? Tens un objectiu esportiu? No saps quina estratègia de suplementació es la més adient per rendir millor a la propera cursa? Vols augmentar la teva massa muscular?

A la Farmàcia tenim a la teva disposició el servei d'entrevista amb Dietista/Nutricionista, en un local situat enfront: Dienutri. A Dienutri rebràs un consell professional basat en la evidencia científica més actual, amb la possibilitat d'adquirir productes de qualitat, amb certificació antidòping.

Entre els serveis disponibles trobaràs: 

  • Servei de assessorament nutricional: amb aquest servei et donarem les pautes d'alimentació que has de seguir per que puguis portar tu mateix el control de la teva dieta, incloent els aliments, les quantitats y la periodització mes adequats d'acord amb el teu esport, la teva rutina de entrenaments y la preparació per el esdeveniments esportius.
  • Assessorament de complements nutricionals: et recomanarem els complements alimentosos més adients per millorar el rendiment al teu esport, sempre basats en la evidencia científica y amb certificació antidòping.
  • Estudi antropomètric: seguint la metodologia internacional ISAK, mesurarem 17 punts clau del teu cos i et donarem un informe sobre la composició corporal del teu cos (Percentatge de massa muscular, massa grassa y massa òssia). A més, compararem els resultats amb les mesures més adients per al teu esport, ja que d'aquesta manera podràs conèixer quins aspectes millorar per augmentar el teu rendiment.

Ubicación

C/ Ingeniero Moncunill, 35

08905 L'Hospitalet de Llobregat

Contacto 

 dienutri.hospitalet@gmail.com

  +34 627 470 144